BezStrachu 0 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Nick:BezStrachuLink do SS:--Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Michu [AMXBans] Powod : ' podszywka ? prosze wyjasnic sprawe na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1623334663 ' Serwer:Battlefield 2Link do bana:Brak ponieważ zostałem zbanowany niewinnie za podszywke chociaż ciągle grałem pod swoim nickiem(BezStrachu) prosze o wyjaśnienie dlaczego administrator mnie zbanowal chociaż nic nie zrobiłem... Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezStrachu 0 Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 Nie zmieniałem nicku na Michu może gdy admin banował gracza o tym nicku przypadkiem zbanował mnie :/ jestem nowy na serwie gram od wczoraj i niewinnie dostałem bana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 (edited) Rozumiem. Musimy poczekac na wyjaśnienia od admina. Jezeli nie zareaguje w czasie dostaniesz ub. Wiec łapie Cie na steam_id. Pobierz cs z naszej strony, badz zresetuj router. Ban jest stary nic w tej sprawie nie zrobie. Edited January 1, 2015 by natalja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts