LM' 7 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 1. Nick:LM2. Imię:Sebastian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/LM/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem osobą pracującą , posiadam doświadczenie w adminowaniu,na forum udzielałem się przy skargach na admina bo dość często szły nie słuszne bany i to mnie irytowało ..a czemu chce admina ?hmm na pewno nie dla zabawy , chyba każdy wie o co w tym wszystkim chodzi.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):_0:1:2026278310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: to zależy ale przeważnie gram około 2h , ale dość często jestem online a nie gram.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od pon do pt i wszystko zależy od pracy którą zmianę mam12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 rok idzie13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak na kilku serwerach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Wiadomo ze na tak znamy sie nie od dzis taki admin jak LM napewno sie nam przyda pozdro wiek+ skladka+ steam+ mikro + dobry ziom++++++++++ Edytowane 1 Stycznia 2015 przez pawel1971tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tak. Bardzo ogarnięty i sympatyczny facet. Posiada odpowiedni wiek,steam,mikrofon,skladka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jestem na tak + ogarnięty + steam +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi