LM' 7 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 1. Nick:LM2. Imię:Sebastian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/LM/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem osobą pracującą , posiadam doświadczenie w adminowaniu,na forum udzielałem się przy skargach na admina bo dość często szły nie słuszne bany i to mnie irytowało ..a czemu chce admina ?hmm na pewno nie dla zabawy , chyba każdy wie o co w tym wszystkim chodzi.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):_0:1:2026278310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: to zależy ale przeważnie gram około 2h , ale dość często jestem online a nie gram.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od pon do pt i wszystko zależy od pracy którą zmianę mam12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 rok idzie13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak na kilku serwerach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1971tychy 313 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 (edited) Wiadomo ze na tak znamy sie nie od dzis taki admin jak LM napewno sie nam przyda pozdro wiek+ skladka+ steam+ mikro + dobry ziom++++++++++ Edited January 1, 2015 by pawel1971tychy Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Tak. Bardzo ogarnięty i sympatyczny facet. Posiada odpowiedni wiek,steam,mikrofon,skladka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Jestem na tak + ogarnięty + steam +składka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts