BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: BezImiennyy Powód rezygnacji: Rezygnuje tylko z admina na BF2, przychodzę na Cs Go i nie będę miał czasu grać na bf2:P. Coś od siebie: Nie zapomniałem was pozdrowić , a więc wielkie pozdrowienia dla Shanell, Grubego, Nie Roba, Cwaniaka (Masz zajefajne imię XD), Wozika, Soota oraz byłych adminów:* oraz leila nubka . Jeszcze wbije was postrzelać, więc uważajcie ! @naxiu ja tam gram już trochę i nawet otwieram (czasem XD) @Jay, Rewox oraz Leilo, co za zmowa xD zapomniałem o was:c sorki :x Edytowane 3 Stycznia 2015 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kolejny który odchodzi, będzie mi Ciebie brakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 bezi zostań, nie uciekaj na cs go ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 .. Trzymaj się i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 tak jest, na dd2 zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Powodzenia w GO XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Za brak pozdrowień życzę Ci jak najszybszych VACacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Przyłączam się do życzeń Jay'a xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja także się przyłączam do Jay'a Ps. połamania klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok, powiadom soot'a Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi