BezImiennyy 240 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 (edited) Nick: BezImiennyy Powód rezygnacji: Rezygnuje tylko z admina na BF2, przychodzę na Cs Go i nie będę miał czasu grać na bf2:P. Coś od siebie: Nie zapomniałem was pozdrowić , a więc wielkie pozdrowienia dla Shanell, Grubego, Nie Roba, Cwaniaka (Masz zajefajne imię XD), Wozika, Soota oraz byłych adminów:* oraz leila nubka . Jeszcze wbije was postrzelać, więc uważajcie ! @naxiu ja tam gram już trochę i nawet otwieram (czasem XD) @Jay, Rewox oraz Leilo, co za zmowa xD zapomniałem o was:c sorki :x Edited January 3, 2015 by BezImiennyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanell 1,787 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Kolejny który odchodzi, będzie mi Ciebie brakować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 bezi zostań, nie uciekaj na cs go ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 .. Trzymaj się i do zobaczenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 tak jest, na dd2 zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Powodzenia w GO XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayMcKenzie 393 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Za brak pozdrowień życzę Ci jak najszybszych VACacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Przyłączam się do życzeń Jay'a xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
leilo 112 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Ja także się przyłączam do Jay'a Ps. połamania klawiatury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,958 Posted January 3, 2015 Root Share Posted January 3, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok, powiadom soot'a Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts