dzika ryba 982 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ostatnia praca najbardziej w oko wpada Spoko prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 postaraj się coś z tym napisem zrobić. Bo Ci zajebiscie wyszedł i mam taki pomysł że możesz dać jakieś prawdziwe zdjęcie i dodać ten napisz jakoś i tak żeby wyglądalo jakby to prawdziwie mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Spoko prace widać ciężką pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Noo, widać u Ciebie jakiś progres nie jest to profesjonalizm, ale patrząc na Twoje poprzednie prace muszę przyznać, że pniesz się do góry Małymi kroczkami dojdziesz do takiego poziomu Powodzonka! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 "We dem boyz" :ganja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 tło, render, napis To jest to co widzę ja, co mam tutaj oceniać? Wszystko jest z neta prócz napisu Jak dla mnie słabizna straszna 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mi się osobiście bardzo podobają twoje prace . Naprawdę fajnie wyglądają . Nic ni będę krytykował, ponieważ się na tym nie znam. Dobra robota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Blant picasso hahaha xd no nieźle ci to wychodzi trenuj, trenuj człowieniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Wszystko jest z neta prócz napisu Tło robiłem sam różnego rodzaju pędzlami. Jeden render gotowy z neta, drugi wycinałem sam. Napisy jak napisy mi się podobają. Pracę robię według własnego gustu. Mi się podobają. Ale szanuję twoje zdanie. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez вℓαи¢ιк Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Pożegnalna praca. Galeria zostanie zamknięta jtr. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Taka jakby rozciągnięta xd ale lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 No ten Assasin trochę za bardzo ma te bary rozciągnięte. Ale może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Cały bar ziomkowi ucięło xD. lajk za mrygający napis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odchodzę, zamykam galerię. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi