Czaja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 1.Twój Nick: Marynarz Czaja 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ivan 3.Admin/Gracz : Ivan 4.Data i godzina: 20:16 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak 6.Opis sytuacji:Grałem sobie Strzelcem Wybrowym i dostałem perk Eliminator Rozrzutu miałem staty chyba 9/5 i widze że dostałem bana od Ivana moge wiedzieć dla czego na serwerze gram długo i dostałem bana od jakiegos admina którego widze pierwszy raz a gdy z nim rozmawiałem nic mi nie odpowiadał na cs ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=125431 po prostu masz wstawić screeny , które Ci admin zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ehh Czaja nie panikuj , masz wstawić screeny , wiesz co to czy mam ci tłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów / Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi