jaskiero 2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Jaskier 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3.Admin/Gracz : Ivan 4.Data i godzina: 2015-01-04 Godzina: 1:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 4 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 19 minutes and 35 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Jaskier [AMXBans] Reason : ' Skan z respa na res[ ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 95.40.106.113 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y 6.Opis sytuacji: Dostałem bana na mapie westwood za skanowanie płotu. Czytałem regulamin i wydaje mi sie, ze dostałem go niesprawiedliwie. Poniewaz skanowąłem z m4 Edytowane 4 Stycznia 2015 przez jaskiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 1. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=126217 2. To nie de_westwood, lecz de_eldorado. 3. HLTV http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1501040059-de_eldorado-1420329540-1420331040.zip Twój temat równie dobrze mógł zostać zamknięty od razu, aczkolwiek wolę wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Tak , ale że był reset to jak skanujesz przez płot zadajesz juz duże obrażenia i jest to nawet gorsze od AWP bo ze snajpy leci 1 pocisk a z automatu kilka w ciągu sekundy i taka gra nie ma sensu. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Ivan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie jestem adminem, ale wydaje mi się, że jest to zasrane hltv, żeby demko wrzucić? Tobie się wydaje, że niesprawiedliwie. Mi się wydaje, że sprawiedliwe czyli co 1:1? Ban zostaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 w regulaminie nic nie ma o innych broniach jak awp i scout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ale to utrudniało grę a za utrudnianie też jest ban , więc można powiedzieć że jest 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) 6.Opis sytuacji: Dostałem bana na mapie westwood za skanowanie płotu. Czytałem regulamin i wydaje mi sie, ze dostałem go niesprawiedliwie. Poniewaz skanowąłem z m4 Na tej mapie, - eldorado zawsze był zakaz skanów przez ten twój 'płot' 2.2. Zakaz skanowania z AWP oraz Scout z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min] http://forum.cs-classic.pl/topic/20750-regulamin-cod-mod-350-lvl/ A co do twojego nicka, 'Jaskier' należy już do innego użytkownika, więc czy aby nie podszywka? Wyjaśnione, więc prosze zamknąć . Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jakie wyjaśnione? Strzelał z m4 a nie z AWP czy Scouta.Szeregowiec, dziękujemy za cenną informację, ale admin sam się przyznał pisząc, że jednak skanował Jaskier z M4, więc nie ma sensu bawić się w "zasrane HLTV" gdzie obie strony się zgadzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jakie wyjaśnione? Strzelał z m4 a nie z AWP czy Scouta. Szeregowiec, dziękujemy za cenną informację, ale admin sam się przyznał pisząc, że jednak skanował Jaskier z M4, więc nie ma sensu bawić się w "zasrane HLTV" gdzie obie strony się zgadzają... Na przyszłość piszę :tongue2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 NIe nalezy do innego uzytkownika ja juz gram na tym serwie dosc długo nawet miałem rezerwacje na nick take nie gadj mi tu głupot a ajesli ktos gra na takim samym nicku to co ja poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 a inna sprawa jest taka ze w sumie wszystko mozna podciagnac pod inny podpunkt w regulaminie. Ale prawda jest taka ze nie ma info i innych broniach jak scout i awp. dziekuje dowidzenie bez sensu cokolwiek tu zgłaszac dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Regulamin zaktualizowany. Od teraz jest ogólny zakaz. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi