jaskiero 2 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) 1.Twój Nick: Jaskier 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3.Admin/Gracz : Ivan 4.Data i godzina: 2015-01-04 Godzina: 1:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 4 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 19 minutes and 35 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Jaskier [AMXBans] Reason : ' Skan z respa na res[ ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 95.40.106.113 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y 6.Opis sytuacji: Dostałem bana na mapie westwood za skanowanie płotu. Czytałem regulamin i wydaje mi sie, ze dostałem go niesprawiedliwie. Poniewaz skanowąłem z m4 Edited January 4, 2015 by jaskiero Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 1. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=126217 2. To nie de_westwood, lecz de_eldorado. 3. HLTV http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1501040059-de_eldorado-1420329540-1420331040.zip Twój temat równie dobrze mógł zostać zamknięty od razu, aczkolwiek wolę wyjaśnienie sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan 20 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) Tak , ale że był reset to jak skanujesz przez płot zadajesz juz duże obrażenia i jest to nawet gorsze od AWP bo ze snajpy leci 1 pocisk a z automatu kilka w ciągu sekundy i taka gra nie ma sensu. Edited January 4, 2015 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Nie jestem adminem, ale wydaje mi się, że jest to zasrane hltv, żeby demko wrzucić? Tobie się wydaje, że niesprawiedliwie. Mi się wydaje, że sprawiedliwe czyli co 1:1? Ban zostaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaskiero 2 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 w regulaminie nic nie ma o innych broniach jak awp i scout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan 20 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ale to utrudniało grę a za utrudnianie też jest ban , więc można powiedzieć że jest 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) 6.Opis sytuacji: Dostałem bana na mapie westwood za skanowanie płotu. Czytałem regulamin i wydaje mi sie, ze dostałem go niesprawiedliwie. Poniewaz skanowąłem z m4 Na tej mapie, - eldorado zawsze był zakaz skanów przez ten twój 'płot' 2.2. Zakaz skanowania z AWP oraz Scout z respa na resp [Ostrzeżenie / Kick / Ban na 5 min / Ban na 30min] http://forum.cs-classic.pl/topic/20750-regulamin-cod-mod-350-lvl/ A co do twojego nicka, 'Jaskier' należy już do innego użytkownika, więc czy aby nie podszywka? Wyjaśnione, więc prosze zamknąć . Edited January 4, 2015 by Siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Jakie wyjaśnione? Strzelał z m4 a nie z AWP czy Scouta.Szeregowiec, dziękujemy za cenną informację, ale admin sam się przyznał pisząc, że jednak skanował Jaskier z M4, więc nie ma sensu bawić się w "zasrane HLTV" gdzie obie strony się zgadzają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Jakie wyjaśnione? Strzelał z m4 a nie z AWP czy Scouta. Szeregowiec, dziękujemy za cenną informację, ale admin sam się przyznał pisząc, że jednak skanował Jaskier z M4, więc nie ma sensu bawić się w "zasrane HLTV" gdzie obie strony się zgadzają... Na przyszłość piszę :tongue2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaskiero 2 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 NIe nalezy do innego uzytkownika ja juz gram na tym serwie dosc długo nawet miałem rezerwacje na nick take nie gadj mi tu głupot a ajesli ktos gra na takim samym nicku to co ja poradze Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaskiero 2 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 a inna sprawa jest taka ze w sumie wszystko mozna podciagnac pod inny podpunkt w regulaminie. Ale prawda jest taka ze nie ma info i innych broniach jak scout i awp. dziekuje dowidzenie bez sensu cokolwiek tu zgłaszac dno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted January 4, 2015 Root Share Posted January 4, 2015 Regulamin zaktualizowany. Od teraz jest ogólny zakaz. Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts