Scrapi coco 0 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nick:Scrapi Coco Link do SS: Serwer: #5 [RESET][Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=124272 Dalej nie wiem o co chodzi z tym ,, AB'' Jeśli mi powiecie nie będę za to dostawał bo nie ogarniam. A co najlepsze to to że gram tylko pod nickiem ,, Scrapi Coco'' A gdy wchodze na bany i pisze mi moje Ip: zablokowane i Wyskakują mi całkiem inne nikcki, + do tego ja mam darmowy internet więc nie wiem cczy tak działa ale chyba wszyscy co mają ten sam internet z naszego miasteczka mają te samo Ip: Do tego nie jestem pewno, Z góry dziękuje Pozdrawiam.. Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Scrapi Coco ==== Zbanowane IP : 88.199.233.30 ==== Admin : -ToJestSkill- ==== Powod Bana : Ab ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/31/2014 - 10 : 59 : 16 ) gogo460 killed andzia <3 with ump45 Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=119405 Chodzi o tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrapi coco 0 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) To już chyba zostało usunięte i wyjaśnione, ponieważ dostałem bana ale po jakimś czasie zostały bany usunięte i normalnie mogłem grać, i pare dni później dostałem za ..AB'' Dlatego proszę o UB i wyjaśnienie co to to AB Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Scrapi coco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Skoro widnieje w "aktywnych" to jednak nie zostal wyjaśniony. AB-aktywny ban. Gdy zostales zbanowany "wstaw ssy na forum", nie zrobiłeś tego, wszedłes ponownie na serwer grac to wtedy wchodzisz na "AB-aktywnym banie". Chcesz ub wyjaśniaj z opiekunem, ja nie wiem jak bylo z Twoim banem za ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi