Scrapi coco 0 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Nick:Scrapi Coco Link do SS: Serwer: #5 [RESET][Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=124272 Dalej nie wiem o co chodzi z tym ,, AB'' Jeśli mi powiecie nie będę za to dostawał bo nie ogarniam. A co najlepsze to to że gram tylko pod nickiem ,, Scrapi Coco'' A gdy wchodze na bany i pisze mi moje Ip: zablokowane i Wyskakują mi całkiem inne nikcki, + do tego ja mam darmowy internet więc nie wiem cczy tak działa ale chyba wszyscy co mają ten sam internet z naszego miasteczka mają te samo Ip: Do tego nie jestem pewno, Z góry dziękuje Pozdrawiam.. Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Scrapi Coco ==== Zbanowane IP : 88.199.233.30 ==== Admin : -ToJestSkill- ==== Powod Bana : Ab ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/31/2014 - 10 : 59 : 16 ) gogo460 killed andzia <3 with ump45 Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=119405 Chodzi o tego bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi coco 0 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 (edited) To już chyba zostało usunięte i wyjaśnione, ponieważ dostałem bana ale po jakimś czasie zostały bany usunięte i normalnie mogłem grać, i pare dni później dostałem za ..AB'' Dlatego proszę o UB i wyjaśnienie co to to AB Edited January 4, 2015 by Scrapi coco Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Skoro widnieje w "aktywnych" to jednak nie zostal wyjaśniony. AB-aktywny ban. Gdy zostales zbanowany "wstaw ssy na forum", nie zrobiłeś tego, wszedłes ponownie na serwer grac to wtedy wchodzisz na "AB-aktywnym banie". Chcesz ub wyjaśniaj z opiekunem, ja nie wiem jak bylo z Twoim banem za ssy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts