leilo 112 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam. Reset odznak odbył się 5grudnia, ja gralem ok. 10dni do tego az mi komp padł. Miałem wbite 12odznak. Lecz po ogarnięciu kompa dzisiaj wbiłem na cs'a dopiero i co ? nic. 0 odznak. Jak wiecie mialem zmiane dysku poniewaz tamten sie zrypal i nie mam ssow z odznakami. A wbijać mi się nie chce po takiej przerwie. Teraz pytanie do Soot'a co z tym zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A nick przypadkiem nie wpisałeś inny?XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bez przesady Taki sam nick mam, bo w ranku mam tyle samo zabic co ja gralem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Napisz do mnie.na gg to rozwiążemy ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi