leilo 112 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Witam. Reset odznak odbył się 5grudnia, ja gralem ok. 10dni do tego az mi komp padł. Miałem wbite 12odznak. Lecz po ogarnięciu kompa dzisiaj wbiłem na cs'a dopiero i co ? nic. 0 odznak. Jak wiecie mialem zmiane dysku poniewaz tamten sie zrypal i nie mam ssow z odznakami. A wbijać mi się nie chce po takiej przerwie. Teraz pytanie do Soot'a co z tym zrobimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 A nick przypadkiem nie wpisałeś inny?XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
leilo 112 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Bez przesady Taki sam nick mam, bo w ranku mam tyle samo zabic co ja gralem ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Napisz do mnie.na gg to rozwiążemy ten problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts