Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nazwa Anime: Spice and Wolf (fantasy, przygodowe, romans) 2. Zdjęcie: 3. Opis: Akcja anime rozgrywa się w średniowiecznej Europie. Fabuła opiera się na interesach prowadzonych przez Crafta Lawrenca oraz jego towarzyszkę - wilczą boginię Horo, która przybrała postać atrakcyjnej dziewczyny z wilczym ogonem i uszami. Znudzona Horo zajmowaniem się wioską, której mieszkańcy zapomnieli o istnieniu bogini, postanawia wrócić w swe rodzinne strony. Wtedy właśnie napotyka Lawrenca, z którym podróżuje i zawiera interesy po drodze do "domu". Na ich drodze staje wiele przeszkód i przygód. Chcesz się dowiedzieć co przeżyli bohaterowie? Koniecznie obejrzyj oba sezony! 4. Ocena: Spice and Wolf to anime jedyne w swoim rodzaju. Nie ma drugiej, choć trochę podobnej serii. Kreska jest dobra (jak dla mnie pasuje idealnie), soundtrack, opening też nie najgorsze. Główną cechą, którą biorę pod uwagę oceniając jest fabuła, a ona jest po prostu świetna. Anime bardzo wciągające, przyjemnie się ogląda. Jestem zawiedziony, że nie wychodzą kolejne sezony, a mang jest ponoć na jeszcze 4+ sezonów. Moja ocena to 10/10.(sezonów 2 (po 13 odcinków) nie wiadomo czy wyjdzie kolejny) Źródło: moja głowa ^^ | google.pl Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pierwszy sezon obejrzałem i się nie nudziłem ^^ muszę obejrzeć drugi ;o. W recenzji zawarte jest to co potrzeba aby odsłonić cząstkę fabuły ;]. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi