MaDn3sS 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Zabawa polega na tym aby dodać swoje zdjęcie i opisaćcoś o sobie : ja zacznę : MAm na imię Michał. Mieszkam w Wielkopolsce w margoninie gdzie mamy duży wyciąg nart wodnych. JA jeżdzę na nich a w szczególności na desce. lubię cs i piłkę nożna trenuje w miejscowym klubie . Tylko proszę się nie śmiać z nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Heh nie no Troche padłem z krzesełka jak to zobaczyłem Ale zeby nie było ze on pokaze a ja się tylko śmieje :)Dziewczyna robiła mi przed szkoła I odrazu strzelałem mine :PPodro dla mojej laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dobra dam znów siebie. O sobie nic nie będę mówić bo wszyscy znają już szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Nie wstawiam zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dobra moje stare zdj OMG... powiem tylko że interesuje się tańcami różnego typu np : B-Boy, Electro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 SodziO, dodałeś fikcyjne zdjęcie weź to usuń, zaraz dam swoje . Tak samo Styll. Ja to widziałem już gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Heh Ciekawe gdzie moje zdjęcie ? No wiesz jestem sławny to wiesz ... xD Nie no co ty chcesz mam to zdjęcie od 1 roku Od kąt robiła te zdjęcie mi dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Śmieszny jesteś Styll. Mam tu link do tej foty :http://one-direction-blogger.blogspot.com/2012_10_01_archive.htmlTam niżej jest ta fota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ok. Masz racje zmyślona fotka to masz tą z 4 lat temu ... Ale tą co ty dałes też widziałem w necie... i zara poszukam jej i ci też pokaże ze jestes w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ale tą co ty dałes też widziałem w necie... i zara poszukam jej i ci też pokaże ze jestes w sieci Mówisz do mnie ? To jest moje prawdziwe zdjęcie, ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dawajcie swoje prawdziwe zdjęcia, a nie szukacie po netach i dajecie fikcyjne. Chyba, że chcecie warny za plagiat. Styll, to jest akurat prawdziwe zdjęcie Matiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styll 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Mati. nie mowie do ciebie ... tylko do tego Sodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No wiem sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To ja tu bardziej zwariowane ;D hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 sn0wy`, Ale ty masz duuuże usta ^.^ mrrr... heh no żeby nie było wstawię również swoje ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 hmmmm Też dam swoje Stare ale jest Kto się będzie śmiał ma warna xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Skrillex, Hahahaha ! nie no sweet <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak każdy to każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Fantasia ;*, Jej.... ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ..:GramBezButow:.., thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A ja okropnie wyszłam. Jak trollface haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Obie ładnie ; > Ja nie posiadam zdjęć i tylko robie off top < 3jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja tam mam jakieś z kamerki na komputerze D: http://imageshack.us/f/689/img0003lh.jpg/ wygladam jakbym miał jakieś kupsko na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A to ja xD Zamaskowany jak zawsze, z dzisiejszej sesji z fotografem Uwaga Lamie, pokazywałem mu jakąs reklamówke w panterkę xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 WOW !!!!! Fantasia ;*, Zaskoczyłaś mnie swoją urodą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi