ak^^misiek__47 9 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 1. Nick:ak^^misiek__472. Imię:Michał3. Wiek: 184. Znajomość Amx: 5/105. Mikrofon:Tak6. Składka:Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:bardzo czesto jestem na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?:267 STEAM_0:1:3454841 0 00:08 17 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: oczywiście ze dużoo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? :tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na TAK:-masz dużo godzin przegranych,-AMX się podszkoli, ewentualnie inni admini Cię nauczą na U@ 8.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:bardzo czesto jestem na serwerze. Punkt 8 brzmi "Opisz siebie..." więc mógłbyś coś napisać o sobie. Skoro "zależy" Ci by zostać adminem to powinieneśsię bardziej postarać. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie A co do podpunktu 11. to czy gdy pytasz tatę w jakich godzinach będzie w pracy to on Ci odpowiada "codziennie"? Weź to rozpisz bo po to ten punkt jest aby napisać w jakich godzinach grywasz Jeśli jesteś uczniem to przecież nie będziesz grał od 8:00 do 20:00, weź to sprecyzuj. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Grasz często, jesteś spoko. Spełniasz wymagania ale w podaniu się nie rozpisałeś, zupełnie tak jakby ci nie zależało xd Ale dam ci tak. Niestety wypowiedziałeś się we własnym podaniu. Zapraszamy za tydzień. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Blancik :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 CiapatyMurwa nie lubię dużo pisać o sobie ale ok następnym razem wezmę to pod uwagę. :papa: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Przepraszam, zapomniałem, że w tym temacie nie mogę się wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Misiek a cos ty odwalił że nie masz adma? Przecież ty go miałeś ;x Jak rzeczywiście straciłeś to jestem na tak , wymagania i czas spędzany na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 CiapatyMurwa nie lubię dużo pisać o sobie ale ok następnym razem wezmę to pod uwagę. :papa: pozdrawiam Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Wybacz, zasady to zasady. Warn + odrzucenie podania. /CL 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi