ak^^misiek__47 9 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 1. Nick:ak^^misiek__472. Imię:Michał3. Wiek: 184. Znajomość Amx: 5/105. Mikrofon:Tak6. Składka:Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:bardzo czesto jestem na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?:267 STEAM_0:1:3454841 0 00:08 17 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: oczywiście ze dużoo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? :tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,057 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Jestem na TAK:-masz dużo godzin przegranych,-AMX się podszkoli, ewentualnie inni admini Cię nauczą na U@ 8.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:bardzo czesto jestem na serwerze. Punkt 8 brzmi "Opisz siebie..." więc mógłbyś coś napisać o sobie. Skoro "zależy" Ci by zostać adminem to powinieneśsię bardziej postarać. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie A co do podpunktu 11. to czy gdy pytasz tatę w jakich godzinach będzie w pracy to on Ci odpowiada "codziennie"? Weź to rozpisz bo po to ten punkt jest aby napisać w jakich godzinach grywasz Jeśli jesteś uczniem to przecież nie będziesz grał od 8:00 do 20:00, weź to sprecyzuj. Edited January 5, 2015 by CiapatyMurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Grasz często, jesteś spoko. Spełniasz wymagania ale w podaniu się nie rozpisałeś, zupełnie tak jakby ci nie zależało xd Ale dam ci tak. Niestety wypowiedziałeś się we własnym podaniu. Zapraszamy za tydzień. Edited January 5, 2015 by Blancik :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak^^misiek__47 9 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 CiapatyMurwa nie lubię dużo pisać o sobie ale ok następnym razem wezmę to pod uwagę. :papa: pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak^^misiek__47 9 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Przepraszam, zapomniałem, że w tym temacie nie mogę się wypowiadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Misiek a cos ty odwalił że nie masz adma? Przecież ty go miałeś ;x Jak rzeczywiście straciłeś to jestem na tak , wymagania i czas spędzany na serwerze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 CiapatyMurwa nie lubię dużo pisać o sobie ale ok następnym razem wezmę to pod uwagę. :papa: pozdrawiam Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Wybacz, zasady to zasady. Warn + odrzucenie podania. /CL 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaaa 119 Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts