RileY 7 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Witam. Jak sama nazwa wskazuje straciłem level, nie wiem z jakich przyczyn, a słyszałem, że resetu nie było. Komandos - 45 lvl Wsparcie ogniowe 37 lvl Gdybym wiedział, że zajdzie taka sytuacja zrobiłbym screeny i bym to udowodnił, a tak to jestem na straconej pozycji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlazE 149 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 był reset 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RileY 7 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Na serwerze pytałem i powiedziano mi, że nie było resetu. Widać jak ludzie potrafią wprowadzić człowieka w błąd... no nic, dzięki za informację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted January 5, 2015 Root Share Posted January 5, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jest też informacja w nazwie serwera Zamykam, wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts