Smite 18 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Siemka mam pytanko, mam napisane 5 postów a nie moge pisac na shoutboxie powie mi ktos dlaczego ? nie wiem czy w dobrym dziale pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Masz 1 posta w profilu możesz zobaczyć ile masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh15 119 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Masz napisanego jednego posta dlatego nie możesz pisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smite 18 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 jak mi pisze ze mam 5 postow i 2 tematy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smite 18 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 to jak te posty maja wygladac ? w jakim sesie je napisac moze byc przywitanie z kims czy co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh15 119 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Już masz trzy posty. Posty zalicza np. Gdy napiszesz coś w czyimś podaniu itp. W przywitaniu nie zalicza. Edited January 5, 2015 by Fresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smite 18 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 aha ok dzieki chlopki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smite 18 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 a kiedy mozna skladac podanie na admina ? nie ma ograniczonego czasu czy limitu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 masz Temat wymagania na Admina znajduje się w Dziale każdego serwera pt. Podania na Admina żeby go otrzymać musisz je spełnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted January 5, 2015 Root Share Posted January 5, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nazwa tematu ma odzwierciedlać problem. Drugim razem załapiesz warna Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts