Smite 18 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siemka mam pytanko, mam napisane 5 postów a nie moge pisac na shoutboxie powie mi ktos dlaczego ? nie wiem czy w dobrym dziale pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Masz 1 posta w profilu możesz zobaczyć ile masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Masz napisanego jednego posta dlatego nie możesz pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 jak mi pisze ze mam 5 postow i 2 tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 to jak te posty maja wygladac ? w jakim sesie je napisac moze byc przywitanie z kims czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Już masz trzy posty. Posty zalicza np. Gdy napiszesz coś w czyimś podaniu itp. W przywitaniu nie zalicza. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 aha ok dzieki chlopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 a kiedy mozna skladac podanie na admina ? nie ma ograniczonego czasu czy limitu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 masz Temat wymagania na Admina znajduje się w Dziale każdego serwera pt. Podania na Admina żeby go otrzymać musisz je spełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nazwa tematu ma odzwierciedlać problem. Drugim razem załapiesz warna Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi