kubaaa 119 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Otóż problem polega na tym, że teraz o godz 18:30 coś, był reset serwa i za nic nie moge na serwer wejść co mnie bardzo smuci :/ mam stama no i przez niego wchodze jak zawsze i nie miałem z tym problemu aż tu teraz ładuje się mi serwer do połowy po czym zamyka się mi jakby cała gra cs i dopiero musze od nowa włączyć cs :/ pomoże ktoś? @Vernon: czyli co musze zrobić? @ Matt': no ok ale co powiedzą na to gracze, którzy mają steam? teraz tak właśnie myśle o nich bo go sam mam :/ ja tak serio, nie wiem co zrobiłem ale gram już normalnie Edytowane 5 Stycznia 2015 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 mam ten sam problem w polowie ladowanie cs sie zacina i trzeba wylaczyc proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie jesteście sami mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Juz naprawione. Wszyscy mogą wbić normlanie ale pisz jc w tym temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nadal nie mogę wejść na serwer nie wiem co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wszystko jest już w porządku temat proszę zamknąć. Dla graczy którzy mają ten sam problem radze odinstalować i jeszcze raz zainstalować cs'a Pozdrawiam Graczy i Szanowną Administracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Problem rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi