kubaaa 119 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Otóż problem polega na tym, że teraz o godz 18:30 coś, był reset serwa i za nic nie moge na serwer wejść co mnie bardzo smuci :/ mam stama no i przez niego wchodze jak zawsze i nie miałem z tym problemu aż tu teraz ładuje się mi serwer do połowy po czym zamyka się mi jakby cała gra cs i dopiero musze od nowa włączyć cs :/ pomoże ktoś? @Vernon: czyli co musze zrobić? @ Matt': no ok ale co powiedzą na to gracze, którzy mają steam? teraz tak właśnie myśle o nich bo go sam mam :/ ja tak serio, nie wiem co zrobiłem ale gram już normalnie Edited January 5, 2015 by kubaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vernon 114 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 mam ten sam problem w polowie ladowanie cs sie zacina i trzeba wylaczyc proces Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTT` 15 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Nie jesteście sami mam ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Juz naprawione. Wszyscy mogą wbić normlanie ale pisz jc w tym temacie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTT` 15 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Nadal nie mogę wejść na serwer nie wiem co jest grane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTT` 15 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Wszystko jest już w porządku temat proszę zamknąć. Dla graczy którzy mają ten sam problem radze odinstalować i jeszcze raz zainstalować cs'a Pozdrawiam Graczy i Szanowną Administracje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Problem rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts