Haze. 117 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ . LIMIT OSÓB NA DZIŚ : 0/3 Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 1. Nick: STAFF SUICIDAL THOUGHTS etc.2. Imię: Miłosz3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Mam, ale musze naprawić (echo,tłumienie).6. Składka(tak/nie): Tak8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Poszukuje pracy, aktualnie siedzę w domu i nic nie robię, wiec mogę wam pomoc a znam się na tym.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): STEAM_0:1:4255680910. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze 8-10/18-21 w weekendy zależy czy jestem w domu ale tez gdzieś tak.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 @representSTAFFu Przyjęty , steamid i haslo na pw do mnie. forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejdź/ - zglos sie tutaj po range. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 1. Nick: j4fk4, jafka2. Imię: Wojtek3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(tak/nie): Tak8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** duza kultura osobista, duzo czasu, asertywność9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Posiadam, http://steamcommunity.com/profiles/76561197963978770/10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4h dziennie, nawet więcej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze od 10 az mi się znudzi(aktualnie) - weekendy aż zasnę ;P12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4/5 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, miałem swój serwer ale upadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Możesz podać link do GT bo jakoś nie przypominam sobie żebyś grał na 4FUN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 http://www.gametracker.com/player/j4fk4/193.33.176.134:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Może to i szybka rekrutacja.. blablabla ale jako najaktywniejszy admin/gracz 4fun myślę że mogę się wypowiedzieć. Jeśli moje zdanie się liczy to co do j4fk4 jestem na nie. Rzadko widuję cię na serwie- widziałem cię 2/3 razy, a nie chcę żeby powtórzyła się wcześniejsza sytuacja: gracze brani na adminów na szybko a potem nagle nie grają i szukaj następnych.. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez вℓαи¢ιк Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Może to i szybka rekrutacja.. blablabla ale jako najaktywniejszy admin/gracz 4fun myślę że mogę się wypowiedzieć. Jeśli moje zdanie się liczy to co do j4fk4 jestem na nie. Rzadko widuję cię na serwie- widziałem cię 2/3 razy, a nie chcę żeby powtórzyła się wcześniejsza sytuacja: gracze brani na adminów na szybko a potem nagle nie grają i szukaj następnych Może i rzadko dopiero od paru dni gram na waszym serwerze, gram codziennie u was po 3/4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zadomów się na forum, poudzielaj się, daj jakieś swoje propozycje na serwer żeby było widać, że ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie spamujcie już więcej. Decyzja należy do opiekuna. Może i rzadko dopiero od paru dni gram na waszym serwerze, gram codziennie u was po 3/4h Dlatego wolałbym żebyś się najpierw zadomowił. Co do 3/4 godzin to dziwne bo serwer stoi już kilka dni a ty masz trochę ponad 6 godzin na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Proponuję zamknąć szybką rekrutację, bo robi się spam! Możnaby już składać podania zwykłe. Co do jafka jestem na nie, małoo Cię widać, słabe GT, i up time na forum. Może i rzadko dopiero od paru dni gram na waszym serwerze, gram codziennie u was po 3/4h Proszę cię raz byłeś 4h... normalnie to po max 1,5h dziennie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 @ j4fk4TWOJE PODANIE ZOSTAŁO ODRZUCONE! Powód : Nie zainteresowałeś mnie tym podaniem , rozpisz się więcej . Co do godzin spędzonych na forum i jak w grze to jest za mało. Zadomów się u nas przynajmniej 2tyg, a potem złóż ponownie swoją kandydaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zamykam i ukrywam ten temat , dziękuje tym , ktorzy probowali ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi