Haze. 117 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Cześć, jutro wraz z wystartowaniem serwera 4FUN chciałbym mieć załogę , która dopilnuje porządku na serwerze. Wymagania nie są aż takie tragiczne jak na początek , ale myślę że są w sam raz. Przejdźmy zatem do wymagań : - Aktywność na forum ( minimum 20h spędzonych na forum ) - Admin musi posiadać platformę STEAM - duża aktywność w dziale 4fun. - wiek : 17lat - brak warnów na forum 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5. Mikrofon(Tak/Nie) 6. Składka(tak/nie): 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Składka wynosi 11,07zł sms , kolejny miesiąc 7,38. Zachęcam do składania podania - każdy ma równe szanse. Jutro start serwera o 15! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) 1. Nick: Omega *2. Imię: Mateusz3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(tak/nie): Tak8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego Ja? Dobre pytanie! Byłem już wiele razy administrator serwerów cs 1.6. Posiadam dużą wiedzę, jak i staż w cs. Znam dobrze amx i nie mam żadnych problemów. Pomagałem troszeczkę robić ten serwer ( Podsyłałem pluginy skiny itd itd ). Więc myślę że będę dobrze sprawować się w roli administratora. Jestem miłym pomocny jak i kulturalnym człowiekiem.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Oczywiście10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 3 do 4 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze ( od 14 do 17-18 reszta forum ) // WEEKEND ( od 10 - 15 , oczywiście jeszcze wieczorem wpadam )12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Edited January 5, 2015 by Omega * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 1. Nick: Fakel. 2. Imię: Wojciech3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 105. Mikrofon(Tak/Nie) ta6. Składka(tak/nie): ta8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Nowy serwer, chcę pomóc ;d9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: hmm dziennie do 3h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze pod wieczór, weekend rano, południe, wieczór ;d12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 (edited) @Omega // zaakceptowane zgłoś sie na pw do mnie , a w wiadomości podaj : STEAMID + HASŁO. @Fakel // zaakceptowane zgłoś sie na pw do mnie , a w wiadomości podaj : STEAMID + HASŁO. Edited January 5, 2015 by YODA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Zapraszam serdecznie do składania podania , rekrutacja będzie trwać do dziś godz. 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Rekrutacja jest nadal otwarta , termin zakończenia szybkiej rekrutacji : 09-01-2015 , godz : 18:00 UWAGA ! Można składać podanie nawet , gdy nie spełniasz 1 wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porczop 257 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 1. Nick: Porczop 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 14, rocznikowo 15 4. Znajomość amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie 0/10: 7-8/10 większość komend mam opanowane 5. Mikrofon(tak/nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Jak serwer wystartuje to kupuję xD 8. Opisz siebie oraz dlatego to ty masz zostać adminem**: Jestem miłym, pomocnym w miarę możliwości chłopaczkiem. Myślę, że idzie się ze mną dogadać... Serwer jest nowy i chciałbym trochę pomóc w opiece nad nim, wiem jestem trochę młody, ale ogarnięty i byłem wiele razy adminem, co wiąże się ze znajomością amxmodmenu... Uwielbiam serwery typu 4Fun, Jail Break, czy Pointball Mod. 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Nie, wiem, że wymagane, ale pisałem do opiekuna i powiedział, że mogę spróbować złożyć podanie... 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 3 do 5h... 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: 14:00 -16:00, 17:00/18:00 - 22:00. Weekendy: 10:00-13:00 , 15:00 - 17:00, 20:00 - 23:00. 12. Staż w Counter Strike 1.6: 4 lata z minimalnymi przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem nieraz, jestem wciąż na naszym cod'zie... Wiem, że składam podanie bez dwóch wymogów, ale pisałem do opiekuna serwera i powiedział, że mogę spróbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 1. Nick: Blancik ;32. Imię: Kuba3. Wiek: bd 18 w tym roku4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) Mam gdzieś na pewno ;>6. Składka(tak/nie): Why not? Trzeba wspomóc nowy serwer. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akura Ty masz zostać adminem**: Obecnie gram tylko na bf csc i na kilku 4funach bo to mój ulubiony mod. Serwer jest nowy więc trzeba pomóc w zapanowaniu nad porządkiem. Miałem admina na 4k1 i nie było ze mną problemów. Jestem raczej miły i bezkonfliktowy i dużo czasu gram w cs'a.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Bd dopiero za tydzień góra 2. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: spokojnie 3/4 godziny bo internet się ustabilizował.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze zależy jak wracam ze szkoły. Raz od 13-24, drugi raz od 18-24. Weekendy to wiadomo jak wstanę 9/10 do 24 no chyba że coś mam zaplanowane 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Bodajże 3 lata z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 @Porczop , @Blancik Zostajecie przyjęci - w celu przyznania admina prosze się skontaktować do mnie na pw podając w treści : NICK + HASŁO Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) 1. Nick: [25]Buu.! 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 13 Lat. 4. Znajomość amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie 0/10: 8/10 5. Mikrofon(tak/nie) Tak. 6. Składka(Tak/Nie):Tak. 8. Opisz siebie oraz dlatego to ty masz zostać adminem**: Siemaneczko Mam na imię Konrad, chodzę do gimbazy :x mam 13lat, jestem miły, ogarnięty, cierpliwy(do czasu), 4FuN jest jednym z moich ulubionych typów serwerów, gram rówież na ODD2, jego też bardzo lubię. Chciałbym zostać adminem 4FuN, ponieważ jest on nowym serwerem na "naszej" sieci i chciałbym wzbogacić szeregi administracji. 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Tak. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2h-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: 16:00 -17:00, a poźniej wieczorem od 19:00-21:00. Weekendy: 9:00/10:00-13:00/14:00 16:00/17:00-20:00-24:00, czasami i później. 12. Staż w Counter Strike 1.6: 3latka, ale kilka przerw było. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, dwukrotnie na "naszej" sieci. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, jeśli zostanę przyjęty(zakładam daleko w przyszłość :} ), to zrobię wszystko, aby serwer działał sprawnie i nie było żadnych problemów/czitów/sprzeczek. Jeszcze jedno, mam Wacka(Warna), ale prośba z kodem już poleciała więc zniknie on w przeciągu kilku godzin. (Mam nadzieję, chyba że źle kod wpisałem ) @Edit Wacek zginąl Edited January 7, 2015 by Buu.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Wszyscy , którzy zostali przyjęci - są proszeni o wpisanie się tutaj : forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejdź/page-14#entry174182 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawciOo 62 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 1. Nick:Dzieciak.2. Imię:Dawid3. Wiek: 16 (rocznikowo 17)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(tak/nie):Tak8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jest to nowy serwer i chcę pomóc w ogarnięciu go 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):tak10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-5h dziennie zależy od treningów11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:14:00-23:00 dni robocze/ 12:00 do 4/5 rano weekend12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak PS. Warna odrobię w tym tygodniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 @DawciOo Przyjęty , w celu przyznania admina napisz do mnie na pw a w tresci ma byc zawarte : STEAMID+HASŁO // Ten warn jutro ma zniknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I3lu 430 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 (edited) 1. Nick:3lu2. Imięławek3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(tak/nie):Nie8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nie każdy ma czas żeby siedzieć wieczorami i w nocy.Myślę że mogę się przydać na tym serwerze z racji tego że jest on nowy (mogę być takim nocnym adminem xD) dlatego że już mam admina na 2 serwerach.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):W piątek jakoś będzie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h dziennie w godzinach wieczornych i nocnych11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:22-06 dni robocze/ 22-06/5 rano weekend12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Jakoś 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):No ba Edited January 7, 2015 by 3lu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1hu 176 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 (edited) 1. Nick: JEDNOOKI BANDYTA / BONIO.2. Imię: Michał3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(tak/nie): TAK, ale nie teraz.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem 20 letnim chłopakiem poszukującym pracy i grającym w cs 1.6 Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze tym bardziej, że dopiero startuje.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): TAK10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4h wieczorami i trochę rano 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano i wieczorem oraz popołudniami. W weekendy mnie nie ma najczęściej.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 7lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, tu na cod 45k. Warny odrobione. Kody wysłane na pw do -_- Edited January 7, 2015 by maikeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parabole Tancza XD 12 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 (edited) 1. Nick:Parabole Tancza XD2. Imię:Kacper3. Wiek:144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(tak/nie):Będzie ale później8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem miłym i fajnym chłopaczkiem i chciałbym pomóc w opiekowaniu się serwerem.Mam już admina na serwerze cod mod 4001 lvl9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):Niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Teraz tak gdzieś z 2h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Dni robocze: 14-17 19-20 , a weekendy 8-12 15-1712. Staż w grze Counter Strike 1.6:3 lata z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak na Cod modzie 4001 lvl Edited January 7, 2015 by Parabole Tancza XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanti 2 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 1.Nick: Xanti 2. Imię:Kamil 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie 6. Składka(tak/nie): Tak 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem sobie Kamil, mam 16 lat, jestem spokojnym i miłym chłopcem , lubie grać w piłkę nożną <33 .Chciałbym zostać adminem , ponieważ znam sie troche na tym i dużo razy miałem admina na 4fun 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 2 do 4 h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej po południu , a weekend rano lub po południu 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak na paru serwerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 @Buu.! Zostajesz przyjęty na okres próbny @maikeru , @3lu , @Parabole Tancza XD , @Xanti Przyjęci - Aby otrzymać admina zgłoście sie do mnie na pw W wiadomosci ma byc zawarte : STEAMID + HASLO , ALBO NICK + HASLO Z tego , że serwer jest zbugowany to zawieszam narazie rekrutację na adminów. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1hu 176 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 (edited) Wyczyść sobie skrzynkę bo nie da się wysłać wiadomości. Użytkownik Haze nie może otrzymywać nowych wiadomości //Fakel, nie dawaj mi tylko za to warna ponieważ nie ma jak się skontaktować z Opiekunem. Edited January 7, 2015 by maikeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Zamykam na czas naprawiania serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Otwieram ze względu na jutrzejszy start serwera. Zapraszam do składania podania. Uwaga ! Zmiana wymagania : - Ukończone 17lat na Ukończone 15lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żbiku 11 Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 1. Nick:BARDZO DOBRA WCZUTA.2. Imię: Łukasz.3. Wiek:19.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8.5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie.6. Składka(tak/nie):Tak.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem ogarniety, pomocny, Haze już mnie trochę zna, admin to jest prosta rzecz jak dla mnie. Mam nadzieje że zostanę posadzony na ta posadę .9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):Tak.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Kiedy będę miał.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Codziennie.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:3lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 15, 2015 Author Share Posted January 15, 2015 @Żbiku Przyjęty, aby otrzymać uprawienia admina , zgłoś się do mnie na pw - STEAMID + HASŁO do mnie. Zgłoś się po range tutaj : http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Zachęcam wszystkich do składania podań. Wymagania nie są duże a mamy tylko 3 aktywnych adminów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 (edited) @ вℓαи¢ιк DZIĘKUJĘ , ALE JAK NA TEN CZAS TO NIKT NIE CHCE :/ Edited January 17, 2015 by Haze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts