leilo 112 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: Leilo <(^.^)> Powód rezygnacji: Nie mam czasu na gre w cs'a. Coś od siebie: Przykro mi, ale nadszedł i mój czas. Chciałbym podziękować Adminom oraz graczom Opiekunowi serwera bf2 za wspólną grę. BezImienny, NieRobMiSsow, Shanell, Kubaaa, Konus, Ak Misiek, Rewox, Siwy, Wozik Ps. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam. @Shanell myślę, że wrócę za jakies 2-3 miesiące @@Kubaaa to jest ten sam komp tylko troche już zajechany Przykro mi to mówić, ale powinienes wiedziec jak wyglada rzecz ktora spada z 4 pietra Edytowane 5 Stycznia 2015 przez leilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 No cóż, mam nadzieję, że przyjedziesz do Poznania na kawkę, bo czekam. ;D I wierzę, że jeszcze wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Napletku ty mój jak śmiałeś to zrobić xD, a tak na serio to powodzenia tam i dzięki za pozdrowienia:p. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Ty mordo kochana moja nie odchodź no i kogo teraz będę wkurzał? :/ Wozik to matoł i rudy jest e nie rób głupot i śmiagaj teraz w cs'a na tym nowym kompie nawet nie pisz tutaj głupot, że idziesz na grzyby tylko graj fajną jesteś osobą i super się z Tobą grało Powodzenia <3 heheheheheh :D wyobrażam se dziewczyna aż tak się na Ciebie za mnie wkurzyła? Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kubaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Trzymaj się wariacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Będę o tobie pamiętał [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Powodzenia i jc to zapraszam ponownie dla cb zawsze bedzie miejsce mistrzu xD Ps: Admina zaraz zabiorę Edytowane 6 Stycznia 2015 przez soot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Poinformuj opiekuna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi