leilo 112 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Nick: Leilo <(^.^)> Powód rezygnacji: Nie mam czasu na gre w cs'a. Coś od siebie: Przykro mi, ale nadszedł i mój czas. Chciałbym podziękować Adminom oraz graczom Opiekunowi serwera bf2 za wspólną grę. BezImienny, NieRobMiSsow, Shanell, Kubaaa, Konus, Ak Misiek, Rewox, Siwy, Wozik Ps. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam. @Shanell myślę, że wrócę za jakies 2-3 miesiące @@Kubaaa to jest ten sam komp tylko troche już zajechany Przykro mi to mówić, ale powinienes wiedziec jak wyglada rzecz ktora spada z 4 pietra Edited January 5, 2015 by leilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanell 1,787 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 No cóż, mam nadzieję, że przyjedziesz do Poznania na kawkę, bo czekam. ;D I wierzę, że jeszcze wrócisz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Trzymaj się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 powodzonka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Napletku ty mój jak śmiałeś to zrobić xD, a tak na serio to powodzenia tam i dzięki za pozdrowienia:p. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaaa 119 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Ty mordo kochana moja nie odchodź no i kogo teraz będę wkurzał? :/ Wozik to matoł i rudy jest e nie rób głupot i śmiagaj teraz w cs'a na tym nowym kompie nawet nie pisz tutaj głupot, że idziesz na grzyby tylko graj fajną jesteś osobą i super się z Tobą grało Powodzenia <3 heheheheheh :D wyobrażam se dziewczyna aż tak się na Ciebie za mnie wkurzyła? Edited January 6, 2015 by kubaaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby z BRAZZERS 27 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Trzymaj się wariacie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiE RoB Mi SsOw 58 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Będę o tobie pamiętał [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Powodzenia i jc to zapraszam ponownie dla cb zawsze bedzie miejsce mistrzu xD Ps: Admina zaraz zabiorę Edited January 6, 2015 by soot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 6, 2015 Root Share Posted January 6, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Poinformuj opiekuna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts