rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Siema! W tym temacie będę podawał swoje typy i wyniki meczy w cs:go. Postaram się typować jak najwięcej meczy. Paradox vs A51 | lounge : 28% : 72% Tutaj bardziej jestem za A51, prezentują lepszą formę i ostatnio dużo wygrywają. Ja obstawiam na A51 ale jak na lounge glosy na A51 wzrosną do 75% to można postawić ICB ( inventory clean bet ) na Paradox bo nie wiele się straci a można całkiem dużo zyskać. Kode vs Ubinited | lounge : 61% : 39% Mimo, że jest 61% głosów jednak proponuję postawić jakieś słabsze skiny na Ubinited. Jest to mecz ryzyka bo według mnie drużyny są równe ale osobiście stawiam low bet na Ubinited. Lunatik vs HJC | lounge : 25% : 75% Zdecydowanie jestem za HJC bo Lunatik prezentuje średnią formę, a HJC ostatnio dobrze się prezentuje. W tym meczu pokusił bym się nawet o jakiś większy bet na HJC Wyniki meczów podam jutro. Co myślicie o moich typach? TAK OBSTAWIAM JA, NIE GWARANTUJĘ WYGRANEJ. Wyniki: Paradox vs A51 : A51 + Kode vs Ubinited : Kode - Lunatik vs HJC : HJC + Edytowane 6 Stycznia 2015 przez rewoX* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Obstawiłem tak jak Ty proponujesz. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Volgare vs GPlay | 22% : 78% Zdecydowanie GPlay. W ostatnim meczu GPlay rozłożyło Volgare i zwyciężyli z innymi drużynami, które pokonały Volgare. Tutaj można śmiało postawić dobre skiny na GPlay. TAK OBSTAWIAM JA, NIE GWARANTUJĘ WYGRANEJ. Wynik: Volgare vs GPlay : GPlay + Edytowane 6 Stycznia 2015 przez rewoX* 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) myRev vs Volgare | lounge 20% : 80% Volgare stoi średnio z formą. Dużo zależy od ich meczu z GPlay. Jeżeli przegrają ( jest to bardzo prawdopodobne ) to można obstawiać dobre skiny na myRev, a jeżeli Volgare pokona GPlay to pewnie niektórzy zmienią zdanie i obstawią słabsze skiny na Volgare. Wstępnie jestem za myRev Adapt vs HJC | lounge 19% : 81% HJC prezentuje wysoką formę co pokazali w swoim ostatnim meczu z Lunatik. Nie opłaca się bo obstawiać bo raczej można mało wygrać ale jeśli już to obstawić dobre skiny. TFlying vs TMP | lounge 34% : 66% Według mnie drużyny prezentują podobny poziom i wydaje mi się, że można postawić jakieś słabe skiny na TFlying. Tylko takie skiny, których nie będzie szkoda gdyby przegrali Według mnie 50/50 ale postawię low bet na TFlying. TAK OBSTAWIAM JA, NIE GWARANTUJĘ WYGRANEJ. Wyniki: myRev vs Volgare : Bez rozstrzygnięcia, oszustwo ze strony myRev SKINY ZA TEN MECZ ZOSTAŁY ZWRÓCONE BO CZŁONEK MYREV DOPUŚCIŁ SIĘ OSZUSTWA I POSTAWIŁ MAXBET NA VOLGARE, MECZ BYŁ USTAWIONY. Tutaj możecie wszystko przeczytać : http://redd.it/2rk67z Adapt vs HJC : HJC + TFlying vs TMP : TFlying + Edytowane 7 Stycznia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) LDLC vs mouz | lounge : 91% : 9% Czysty skip. Odradzam betowania bo w zasadzie i tak nic się nie wygra. Jeżeli już ktoś obstawia to na LDLC bo mouz gra w nowym składzie i w zasadzie nie mają szans. TAK OBSTAWIAM JA, NIE GWARANTUJĘ WYGRANEJ! Wynik : LDLC vs mouz : LDLC + Edytowane 8 Stycznia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Adapt vs Winout | lounge : 81% : 19% Adapt prawdopodobne wygra ale przy takim kursie proponuję postawić jakieś słabe skiny lub ICB na Winout. Oczywiście jeżeli ktoś ma czym obstawiać. HJC vs OK2STR | lounge : 88% : 12% Jestem prawie pewny, że HJC wygra, ale nie opłaca się betować bo niewiele się zyska. eLevate vs Mythic | lounge : 40% : 60% Jeżeli kurs na Mythic nie przeskoczy 70-75% to można postawić low-medium beta na nich. Jak kurs wzrośnie to ICB lub low bet na eLevate - opcja dla ludzi, którzy mają skiny do obstawiania. TAK OBSTAWIAM JA, NIE GWARANTUJĘ WYGRANEJ! Wyniki : Adapt vs Winout : Winout + HJC vs OK2STR : bez wyniku. Wiadomość z lounge : "Rule No. 12 - Match rescheduled to past 80 hours." eLevate vs Mythic : eLevate - Edytowane 8 Stycznia 2015 przez rewoX* 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Temat odświeżam, a zarazem mam pytanie. Czy chcecie żebym dalej go prowadził? Dużo osób mnie prosi abym im pomógł w obstawianiu lecz nie do końca wiem czy jest sens prowadzić ten temat. Proszę o opinię w komentarzu, na gg/steam, pw na forum. 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 TAK. MASZ PROWADZIĆ DALEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Możesz kontynuować na pewno ktoś z tego korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) No to na szybko. GGWP vs NiP | lounge : 4% : 96% NiP wygra, ale odradzam betowania, bo nawet obstawiając kosę nie było by za dużej wygranej, skip. 3DMAX vs KPV | lounge : 87% : 13% 3D wygra ale to samo co up, skip. NiP vs Epsilon | lounge 86% : 14% NiP wygra lecz tym meczu również się nie opłaca betować. Ewentualnie można spróbować zrobić ICB na Epsilon ale to taki yolo bet. Skip myXMG vs Dignitas | lounge : 10% : 90% Dignitas łatwa wygrana, za duży % na Dignitas żeby się opłacało obstawiać , skip. Na'Vi vs Titan | lounge 43% : 57% W końcu jakiś dobry mecz. Decyzja trudna, bo drużyny są bardzo wyrównane. Jest to BO1 na mapie Nuke. Ma to ogromne znaczenie i właśnie dlatego oddaję głos na Titan. Na tej mapie bardzo istotnym punktem jest dobry snajper. Ktoś kto dobrze strzela z awp jest w stanie sam ugrać rundę. Drużyna Na'Vi jest bardzo mocna lecz są głównie nastawieni na grę ak47/m4 . Zapewne GuardiaN będzie próbował strzelać z awp w tym meczu ale bardzo daleko mu do poziomu KennyS'a. Dużo też zależy od stron, w których zaczną drużyny ale według mnie ten mecz należy do Titan i tak też polecam obstawić - low/medium bet. TAK OBSTAWIAM JA, NIE GWARANTUJĘ WYGRANEJ! @down NiP miało bardzo dobre taktyki w meczu z Titan. Szczerze mówiąc bet na Na'Vi to taki yolo bet bo bardzo mało było dobrych skinów obstawionych na nich. Na Titan z tego co widziałem było kilka asiimov'ow czy cyrexow. Wydaje mi się, że nuke to bardziej mapa Titan aniżeli Na'Vi lecz jak pisałem nie gwarantuję wygranej Wyniki : GGWP vs NiP Zwycięzca : NiP Bet : skip 3DMAX vs KPV Zwycięzca : 3DMAX Bet : skip NiP vs Epsilon Zwycięzca : NiP Bet : skip myXMG vs Dignitas Zwycięzca : Dignitas Bet : skip Na'Vi vs Titan Zwycięzca: Titan Bet : Trafiony Edytowane 15 Stycznia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 NIP ostatnio nie wygrało z Titan na de_nuke? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tymczasowo zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi