EagleEye 3 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 1. Nick: EagleEye 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 16 Lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Tak. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/EagleEye/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Jakub mam 16 lat, jestem osobą ogarniętą i zabawną która z każdym potrafi się dogadać i rozwiązać spór, jestem towarzyski lubię nawiązywać nowe przyjaźnie, chciałbym zostać adminem żeby pomóc ogarnąć "Łamaczy Regulaminu", czasami gram przez w nocy i dużo osób łamie regulamin. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:93460725 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Minimum 2/3 Godziny. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15/16 w Weekendy Całe dnie. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3/4 Lata. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 na tak: -steam -składka -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTYNKA ^_^ 2 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Na tak: +Steam +Skladka+GT +Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Masz warna. Odrób i zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Łamanie regulaminu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi