citiencel 29 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Siemanko Dodaje jak na razie dwie prace, a w sumie jedną w dwóch wersjach z przed 10 minut Jak będę miał trochę czasu to wrzucę kilka nowych, chyba, że uda mi się dobrać do swojego dawnego konta na imageshacku, to może nawet nastąpi to szybciej 1.1 Link, the Legend of Hyrule: 1.2 Link, the Legend of Hyrule B&W: Jeśli chcecie oryginały lub psd to piszcie @edit: nie mam zamiaru się chwalić i twierdzić jaki to nie jestem zaj*bisty, bo nie jestem, chcę tylko pokazać co niektórym jakie efekty można osiągnąć jeśli zna się program, w którym się pracuje może jakoś Was przekonam Edytowane 6 Stycznia 2015 przez citiencel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) up 2. Wiz Khalifa @edit: @Shanell czcionka to Birch Std jak dobrze pamiętam Edytowane 23 Stycznia 2015 przez citiencel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Tworzysz sygnatury na zlecenie ? Co do pracy z wiz, jest super. Jaka to czcionka tak btw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Co jak co ale ta sygna z wizem to wygląda lepiej niż jego okładka na płytę. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mi się bardzo podobają twoje prace Sygnatura, którą mi zrobiłeś też jest fajna Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sygnaturka 2 tj. Wiz Khalifa, naprawdę baardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Prace są spoko ale Wiz Khalifa w twoim wykonaniu rozwala system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności ze strony autora, jak coś proszę pisac na PW z prośbą o otworzenie tematu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi