Kilerek 8 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 1. Nick:KILLEREKPL 2. Imię:Piotr 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10,7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Piotrek interesuje się piłka nożna,graniem w różne gry, jestem spokojny czasem lubię się pośmiać.Chce zostać adminem ponieważ chciałbym pomóc obecnym adminom w zaprowadzeniu porządku na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:hmm 3 godziny w dni robocze a w weekendy od 3 do 5 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W dni robocze16.00 albo 17.00/Weekendy rano oraz wieczorem 12. Staż w grze counter strike 1.6 jakieś 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak właśnie na tym cod mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jestem na wielkie Tak. Czemu ?-GT, -Wiek,-Ogarnięty, -Miły,-Wiem jak adminuje bo widziałem nie raz, jeszcze jak opiekunem był Rybak Jeszcze raz WIELKIE TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Także jestem na tak - Ogarnięty chłopak - Spełnia wymagania - Już zagrzewał stołek admina na tym serwie i dobrze sobie radził 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jestem na TAK-amx -gt -staż -mikro -ogarnięty Pomimo miał admina na tym serwie u z tego co wiem nie było z nim problemów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jestem na TAK : -miły -mikro -aMx -składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Na tak +aktywnos na forum i na serwie +wiek +skladka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Znajomość amx + Składka + Mikro + Aktywność + Wiek + Same + masz oczywiście że jestem na TAk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jestem na Tak: +Wiek +Amx +GT +Aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi