Kilerek 8 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 1. Nick:KILLEREKPL 2. Imię:Piotr 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10,7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Piotrek interesuje się piłka nożna,graniem w różne gry, jestem spokojny czasem lubię się pośmiać.Chce zostać adminem ponieważ chciałbym pomóc obecnym adminom w zaprowadzeniu porządku na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:hmm 3 godziny w dni robocze a w weekendy od 3 do 5 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W dni robocze16.00 albo 17.00/Weekendy rano oraz wieczorem 12. Staż w grze counter strike 1.6 jakieś 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak właśnie na tym cod mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem na wielkie Tak. Czemu ?-GT, -Wiek,-Ogarnięty, -Miły,-Wiem jak adminuje bo widziałem nie raz, jeszcze jak opiekunem był Rybak Jeszcze raz WIELKIE TAK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budus 53 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Także jestem na tak - Ogarnięty chłopak - Spełnia wymagania - Już zagrzewał stołek admina na tym serwie i dobrze sobie radził 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3yczek 15 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem na TAK-amx -gt -staż -mikro -ogarnięty Pomimo miał admina na tym serwie u z tego co wiem nie było z nim problemów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 19 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem na TAK : -miły -mikro -aMx -składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retry 59 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Na tak +aktywnos na forum i na serwie +wiek +skladka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekatroniks 9 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Znajomość amx + Składka + Mikro + Aktywność + Wiek + Same + masz oczywiście że jestem na TAk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma ^^ 155 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem na Tak: +Wiek +Amx +GT +Aktywność na forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 7, 2015 Root Share Posted January 7, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts