Ilonez 779 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Wiek: 17Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 851hDoświadczenie na podobnym stanowisku: już byłam tu RedaktoremDział który najbardziej ci odpowiada: AnimeDlaczego akurat Ty?: Ostatnio dużo tego oglądam i myślę, że jestem w stanie pisać nowe Recenzje . Wiem na czym to polega, miałam już Redaktora i chyba nie było żadnych problemów. Lubię się tym zajmować, a teraz mam trochę wolnego czasu i chęci.Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Świeżości do działu Anime. @ To rezygnuję c:, filmów już praktycznie nie oglądam, więc bez sensu Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Euphemia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jestem na tak Ma doświadczenie, spełnia wymagania i ogląda sporo anime więc na pewno bd aktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Aktywność na forum, doświadczenie, znajomość tematyki Anime Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Miła, kulturalna, aktywność na forum, doświadczenie. Wszystkie wymagania spełnia. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wybacz ale jestem na Nie. Redaktorów od anime mamy już kilku i dobrze sobie z ty radzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Znana, rozpoznawalna na forum, opanowana, ma doświadczenie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Anime i wywiady są naprawdę dobrze "rozkręcone" i jest na nich już dość duża liczba osób, może wzięłabyś inny dział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi