rewoX* 1,295 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Wiek: 20 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 533h Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie ;c Dlaczego akurat Ty?: Obstawiam dużo i skoro już to robię to chętnie podzielę się swoimi typami z innymi. Tak jak zaproponował Damian i myślę, że trochę ożywił bym ten dział. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Chciałbym zająć się działem CSGO lounge i pomóc ludziom w obstawianiu. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): CSGO lounge i czasem mógł bym wypowiedzieć się w dziale cs 1.6 czy cs go Pozdrawiam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,897 Posted January 7, 2015 Root Share Posted January 7, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts