Guest rewoX* Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Wiek: 20 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 533h Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie ;c Dlaczego akurat Ty?: Obstawiam dużo i skoro już to robię to chętnie podzielę się swoimi typami z innymi. Tak jak zaproponował Damian i myślę, że trochę ożywił bym ten dział. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Chciałbym zająć się działem CSGO lounge i pomóc ludziom w obstawianiu. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): CSGO lounge i czasem mógł bym wypowiedzieć się w dziale cs 1.6 czy cs go Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted January 7, 2015 Root Share Posted January 7, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts