aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam mam problem dotyczący wejścia na serwer. Gdy chce wejsc wszystko elegancko sie ładuje gdy juz się załaduje to mnie wywala z csa i pojawia sie błąd : mod numForName models/player/VIPTT/VIPTT.mdl not found . Próbowałem usuwać z folderu te foldery i na nowo pobierac gdy wchodzę na serwer lecz to też nie pomaga. Odinstalowałem takze csa i na nowo zainstalowałem i dalej nie pomaga pomocy ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Aleksy jak masz gdzieś NS to weź skopiuj plik models i wklej do steam gdzie masz cs to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 własnie nie mam nonsteam a chodzi Ci żeby były normalne modele , wstawic do folderu tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) To tak. Ściągasz to http://www58.zippyshare.com/v/78871927/file.html i wklejasz to tutaj Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike i potem odpalasz steam i normalnie powinno chodzić i wszystkie pliki zamieniasz Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ok dzięki wielkie czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ale usunąć folder models a ten wstawić czy jak czy poprostu wrzucić i sie podmieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Tak. Po prostu go wrzucić i przycisnąć tak wszystko, aby wszystko podmieniło Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 kurde to samo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) To tak. Usuń models. Spróbuj wejść na server. Następnie jak Tobie błąd wyskoczy to weź wyjdz z steam i wklej mój models i powinno grać i jak ? Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 inny bład wyskakuje.. http://i60.tinypic.com/54817a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) To teraz wklej mój models który dałem Tobie link.Dobra ja lece nq. jak to nie pomoże to pisz do kogoś innego może zna jakieś inne rozwiązanie Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksy. 1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 dziala dzięki wielkie temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi