Pingwin 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 1.Jesteś Bogiem2.SkyFall3.Paranormal Activity 44.Internat5.Bitwa Pod Wiedniem6.Asterix i Obelix - W służbie Jej Królewskiej Mości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Paranormal sobie chyba obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasten :) 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Paranormal Activity 4 byłem na tym nic strasznego moim zdaniem najgorsza część paranormal więcej śmiechu było bardziej bym powiedział ,że to czarna komedia.Bitwa Pod Wiedniem same nudy dużo błendów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Miałem iść na do kina na Bitwę pod Wiedniem ale nie byłem pewien czy nie bd się nudził , więc sobie poczekam aż na internecie dodadzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Byłem na paranormal ^^ Taki "Leciutki" horrorek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Podobno 1 część jest najstraszniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Może i jest ale nie mnie to osądzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Bitwa pod Wiedniem na samym początku jest nudna, ale polecam bardzo wszystkim, którzy nie są jeszcze zdecydowani. Trochę efekty komputerowe są słabe, ale to nie przykuło tak dużej uwagi. Dobrze odegrane sceny, a szczególnie ta, kiedy husaria Polska rusza do akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgadzam się z Snowy lecz gdy szedłem na film inaczej wyobrażałem sobie ten film lekko zafantazjowanyNo i polecam nowe Silent Hill i Ted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi