Ilonez 779 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nick: EuphemiaWiek: 17Staż gry Counter-Strike: Jakoś 3-4 lata z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie, ale kiedyś już tam składałam podanie i ogarnęłam o co w tym chodzi ;3 (łatwe)Ile czasu poświęcasz forum?: Różnie, zwykle kilka godzin dziennie.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Ja osobiście nie, ale przy braciszku często się siedziało i wprowadził mnie w ten "świat" . Adminuje od jakiegoś roku i nieraz się z cziterem spotkało i umie rozpoznać , trochę filmików też się ogląda.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Raz warn i raz ban za niechcący pakę na ostatniego Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak, aczkolwiek prześledziłam wszystko co należy do obowiązków UBT c:Informacje o sobie lub uwagi: Parę miesięcy temu składałam już podanie, ale przez wyjazd musiałam zrezygnować. Teraz mam już pewność, że zostaję . Chyba nie było ze mną jako tako problemów z opanowaniem, czy kulturą . Z miłą checią pomogłabym graczom, którzy tak niecierpliwie czekają na to UB i ograniczyć do minimum ten ich spam na SB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Hmmm.. złożyłaś już podanie na redaktora, masz admina na serwie. Nie widać cię zbyt często na forum, dopiero przez ostatnie dni jesteś w miarę aktywna. Ale jest luka po rewoxie, a ty masz doświadczenie, jesteś miła, z aktywnością jest średnio, ale mam nadzieję że poprawisz to. Cóż jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja jestem na tak, potrafi rozpoznać normalnego gracza od spalonego bota. Wiek, doświadczenie. Jest z nami troszkę, trzeba dać jej szansę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Hmmm, prawdą jest, ze miejsce się zwolniło. Ludzie Cię lubią, szanują Twoje zdanie. Ale jednak jestem na nie, gdyż uważam, że potrzebna jest osoba z większym doświadczeniem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi