HabaS:) 2 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 1. Nick: HabaS:) 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 17-18 ( W kwietniu 18 ) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HabaS%3A%29/91.234.217.6:27112/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Patryk i mam 18 lat. Chodzę do I klasy zawodowej. Na serwerze gram dosc długo do dziś. Serwer spodobał mi się od , kiedy pierwszy raz wszedłem na niego. Grałem na różnych DR z klasami, jak i bez, ale bez watpliwosci ten jest najlepszy. Miła administracja i się fajnie gra. A adminem chciałbym zostać dlatego, że gram często i nie zawsze jest wtedy admin, a inni gracze wtedy często łamią regulamin, tzn. skracają, chodzą po txt, robią duchy, lub inny punkt regulamin. Denerwuje mnie to, bo nie można w spokoju pograć i nie mogę nic z tym zrobić. Chciałbym pomóc innym adminom. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Maksimum 6 godz dziennie lub dłużej jesli trzeba 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze to od około po południa do około 22.00, a w weekendy od rana do nocy 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata z nie wielkimi przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh15 119 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Jestem na nie, powody: - dodałeś GT z jakiegoś innego serwera. - często łamiesz regulamin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machwes 192 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Tak jak napisał Fresh złe GT oraz łamiesz regulamin ale jesteś często obecny na serwerze i pomagasz. Masz odpowiedni wiek oraz miałeś już doświadczenie. Tylko podaj prawidłowe GT Jestem za okresem próbnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Pkt 8. http://forum.cs-classic.pl/topic/27987-podanie-o-admina-funnypuma-pr%C3%B3ba-nr-2/ Podobne? Jak dla mnie za bardzo. Wymyśl coś swojego. NIE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts