PaplaK 1 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Nick: PaplaKLink do SS: http://www9.zippysha...70729/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : PaplaK[AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 51825776 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Serwer:#7[RESET][ONLY DD2/NUKE/TRAIN/INFERNO/MIRAGE][bF2+FFA]Cs-Classic.pl (de_westwood)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=128239 Zostałem niesłusznie zbanowy, ssy zostaly zle rozpatrzone z przykroscia stwierdze, nie wiem z jakiej racji ub-team stwierdził ze mam wh na pierwszym ss'sie widac zielone cos fakt to wyglada jak wh ale prosze wejsc na ten serwer i rzucic SMOGA, gdy sie rzuca to pojawia sie zielony pasek za nim prosze wejsc i to sprawdzic jestem czysty to TYLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaaa 119 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 ciężka sprawa z Tobą bo ss dałeś i nie znam się na tym ub ale prosze kogoś z ub aby mi wytłumaczył jak widać tam wh? Przecież dostał ub do Natalii i nie mma pojecia czemu dostał bana na nowo. Ma gościu steam to ciężko na czitach jechać a to zielone no to jest rzeczywiście to jak się rzuca smoga, proszę wytłumaczcie mi jak na to patrzeć, dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Cóż porozmawiam z Siwym na ten temat. Proszę o cierpliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Steam nic nie udowodnia . NS czy S tak samo można cheatować. I jeszcze wyjaśnij mi proszę o tego twojego bana (IP, SID się zgadza) http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=126185 Sprawa nie trafiła na forum także nie wiem, ale odbanowany jesteś . ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaplaK 1 Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 To był mój drugi ban na tym serwerze, perm bez ss ale sprawa została wyjasniona szybko iż pokazałem wczesniej stawione ss'y i zostalem odbanowany , teraz zostałem zbanowany po raz 3 i wstawiłem ssy, ale wg ub-team mam wall hacka'a, a jestem czysty, a nadal jestem zbanowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 To ja ci bana nałożyłem to wg mnie, moze to był smoke ale pierw wyjaśnimy tego bana za wh , która sprawa nie była zgłaszana na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaplaK 1 Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 (edited) Czyli teraz mam ub za tego bana, ale nadal jestem zbanowy ale jak ta sprawa z tym banem za wh zostanie wyjasniona to bedze ub juz tak ?? troche skomplikowane co napisalem Edited January 9, 2015 by PaplaK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Rewox spaprał sprawe, ub było poza forum , dam info kubie żeby wyjaśnił tego bana za wallhack'a. @Tak trzeba wyjaśnić sprawe z banem od kuby, sprawa została 'załatwiona' poza forum czyli nieoficjalnie. Edited January 9, 2015 by Siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaplaK 1 Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Czyli czekaj, jest wszystko okej, tylko trzeba wyjasnić tą sprawe z banem ktory mi dal kubaaa tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Sprawa wyjaśniona, PW od kuby. Gracz zostaje odbanowany na podstawie demka z 07 stycznia (18.07) Proszę o zamkniecie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts