Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) BRONIE: – Zmniejszono liczbę magazynków P250 i P2000 z 5 do 3. – Cofnięto częściowo ostatnie „udoskonalenia” CZ-75: od tej pory CZ-75 ma z powrotem 12 naboi w magazynku, a także strzela ze starą prędkością (wyższy firerate); czas potrzebny na wyciągnięcie broni pozostał bez zmian. SPOŁECZNOŚĆ: – Nowa skrzynka! Znajdziecie w niej następujące skiny: Nowe patterny noży! Glock 18 | Catacombs M249 | System Lock MP9 | Deadly Poison SCAR-20 | Grotto XM1014 | Quicksilver Dwie Beretty | Urban Shock Desert Eagle | Naga MAC-10 | Malachite Obrzyn | Serenity AK-47 | Kartel M4A4 | 龍王 (Dragon King) P250 | Muertos AWP | Man-o’-war Galil AR | Chatterbox – Dodano interfejs użytkownika pozwalający na wyświetlanie kilku ofert. RYNEK SPOŁECZNOŚCI: – Klucze zakupione przez rynek społeczności, a nie w oficjalnym sklepie Valve, nie mogą być sprzedane ani wymienione przez 7 dni od daty zakupu. MAPA DE_MRAGE: – Usunięto bug chowania się w ścianie w pobliżu spawnu CT. – Usunięto rusztowanie przy wejściu do okna. MAPA DE_TRAIN: – Poszerzono strefę kupna strony TT. – Wprowadzono kilka optymalizacji. MAPA DE_DUST2: – Poprawiono przenikalność ścian w tunelach (usunięto jednostronne skany). – Naprawiono model kolizji górnej części drzwi na środku. – Dodano graffiti: MAPA DE_FACADE: – Zaktualizowano radar. źródło: http://izaktv.pl/ Edytowane 9 Stycznia 2015 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Grafikę wrzuc na Ihost bo będzie lagować bądź w ogóle nie będzie działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Poprawione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Co ten nowy ak-47 :x Ja osobiście postaram się upolować to m4a4 *. * Edit Jednak nie za droga jest ;-; Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 szkoda , ze zmniejszono magazynek xd ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dla mnie i tak jest porazką ze m4a1 ma tylko 20 naboi.... no ale cóz:/ Najbardziej mi sie podobaja kosy moze cos wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wszystko fajnie tylko czy zdołam zdobyć M4A4 | 龍王 (Dragon King) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 nie, jesteś za cienki xD, a to m4 jest zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 5 gier i 3 te skrzynki mi dropnely, poszły za 18euro + prowizja steam, zarobek okolo 15euro ;> Mordeczka sorki, że nie dałem Ci ich ale za szybko cena spada xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nowe knievy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Doppler Karambit i Flip <3 <3 <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi