ElMystic 96 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick:-ToJestSkill-2. Imię:Marcin3. Wiek:16 (Tak wiem nie spelniam wymagan ale niema adminow wiec moze wyjatek)4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):Średnie ale sie naucze wystarczy 1-2 mapy 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka (Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/tojestskill/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Poniewaz niema zadnego admina a na cs go bede teraz czesto wiec czemu nie lubie adminowac i pilnowac porzadku na serwerach a cziterow potrafie rozpoznac bo juz kilku na CS:Go widzialem A cziterow nie moge zniesc bo niedadza grac uczciwym graczom 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 1-4h dziennie10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze zalezy jak koncze szkole ale przewaznie tak od 3-8 nieraz dluzej jak mam ochote A w Weekendy gram od 9 do ktorej mam ochote grac 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: Niedlugo poniewaz niedawno kupilem (Wczesnie nie chcialem kupywac bo bylem wierny cs 1.6 i dalej bede) 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Na Cs:go Jeszcze Nie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Dzieki Za Rozpatrzenie Podania Ps. Warny odrobie po wyplacie (Wtorek) Edytowane 9 Stycznia 2015 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na TAK -składka -gt -Mikrofon -wiek to minus ale nie ma adminów więc przyda się a na serwie a na serwie cod 45k lvl dobrze sobie radzi wiec tu też da rade Edytowane 9 Stycznia 2015 przez KropkA12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre. 32 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) @@Źle spojrzałem na GT ... Ale cóż, większość wymagań spełniasz -wiek -składka -mikrofon Więc, pozytywny głos zostaje, na Tak. Tylko nadrób godziny. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Andre. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Na tak -składka -micro -godziny na serwerze Spojrzałeś chociaż na GT? Na nie: przez 3 dni siedziałem na serwerze i Ciebie ani razu nie widziałem. Poza tym masz 3,5h na serwie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmasQ 2 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tak . +mikro +składka +gt A poza tym ogarnia na serwie 45k . ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Odrób warna masz czas do jutrzejszego wieczoru. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Narazie nie potrzeba admina na tym serwerze Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi