Gość Karm3lowy Kam3leon ;* Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 gracz :Karm3lowy Kam3leon ;* czyli ja mam od pewnego czasu problem z adminem Dark z Risess ,iż : od jakiś tydzień temu admin napisał do mnie ,że jestem botem ponieważ byłem u niego w kampie . I od tamtej pory utrudnia mi grę żucając mi paki i używając wielokrotnie szalonego dziś sytułacja się powtórzyła i znowu usłyszałem ,że jestem botem więc pytrałem się wielokrotnie oco mu chodzi ,ponieważ to mnie irytowało i nie czerpałem satysfakcji z gry .Gdy prosiłem o rozejm to albo zostawałem olewany albo widziałem coś w stylu ,,doba" ,,daj mi spokój" ale ciągle było to samo. Widziałem jeszcze z dwa razy jak pisał na mnie bot więc w końcu się zdenerwowałem i napisałem mu ,,Dark ty bocie" i dostałem bana na 1d z powodu ,, wielokrotne obrażanie admina " mam świadków którzy są w stanie udowodnić moją rację . Dziękuje z góry za rozpatrzenie mojej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 1. Gdzie jest wzór skargi. 2. Gdzie są dowody. 3. Brak dowodów skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Brak wzoru, brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi