malcio 167 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nick:Bez spiny luznoPowód rezygnacji:Tak jak widzicie Nawalam teraz w cs go jak głupek,na ffa ostatnio byłem 4 dni temu,nie mam czasu w ogole na 1.6:)Coś od siebie:Chiciałbym WAM wszystkim podziekowac za danie drugiej mi szansy w roli admina Myslę ze pełniłem swoją funkcje w miare dobrze i ze nie bylo aż tak ze mną klopotów :)Chicałbym pozdrowic Shadowa,Kitola,Papka,Natalke <3,Jamesa,Rewoxa i wielu wielu innych o ktorych zapomniałem.Trzymajcie się ciepło i mam nadzieje,że się kiedyś jeszcze zobaczymy Pjona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Idziesz na ostrzał zaraz po tym osołku boshe ile ta sygnatura juz ma ? XD Było to do przewidzenia po tym jak napisałeś BYE BYE 1.6 po tym jak Ci CS:GO działał na sb to było xd no powodzenia w CS:GO i pamiętaj BEZ SPINY LUŹNO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 I tak wierzę, że wrócisz Wielkie dzięki za pilnowanie porządku na serwerze oraz za wspólną grę! Powodzenia /Admin odebrany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Spina Ty booocie xd dostaniesz bana w go i wrócisz <3 Dzięki za pozdro ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi