malcio 167 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Nick:Bez spiny luznoPowód rezygnacji:Tak jak widzicie Nawalam teraz w cs go jak głupek,na ffa ostatnio byłem 4 dni temu,nie mam czasu w ogole na 1.6:)Coś od siebie:Chiciałbym WAM wszystkim podziekowac za danie drugiej mi szansy w roli admina Myslę ze pełniłem swoją funkcje w miare dobrze i ze nie bylo aż tak ze mną klopotów :)Chicałbym pozdrowic Shadowa,Kitola,Papka,Natalke <3,Jamesa,Rewoxa i wielu wielu innych o ktorych zapomniałem.Trzymajcie się ciepło i mam nadzieje,że się kiedyś jeszcze zobaczymy Pjona Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,569 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Idziesz na ostrzał zaraz po tym osołku boshe ile ta sygnatura juz ma ? XD Było to do przewidzenia po tym jak napisałeś BYE BYE 1.6 po tym jak Ci CS:GO działał na sb to było xd no powodzenia w CS:GO i pamiętaj BEZ SPINY LUŹNO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,254 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 I tak wierzę, że wrócisz Wielkie dzięki za pilnowanie porządku na serwerze oraz za wspólną grę! Powodzenia /Admin odebrany. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Spina Ty booocie xd dostaniesz bana w go i wrócisz <3 Dzięki za pozdro ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,171 Posted January 10, 2015 Root Share Posted January 10, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts