Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nazwa Anime: 11eyes (romans, nadprzyrodzone, demony, seinen) 2. Zdjęcie: 3. Opis: Kakeru Satsuki to chłopak niewidomy na jedno oko. Mieszkał w sierocińcu wraz z siostrą, lecz ta popełniła samobójstwo. Bohater miał ciężkie dzieciństwo i niewielu przyjaciół. Pewnej nocy, podczas spaceru z przyjaciółką Yuka Minase zostali przeniesieni do innego wymiaru - "Czerwonej nocy". Spotykają tam czerwonowłosą dziewczynę posługującą się mieczem, która broni ich przed cienistymi potworami. Bohaterowie powoli odnajdują kilku innych "porywanych", toczą walki z cienistymi oraz "Czarnymi Rycerzami" i dowiadują się tego kim są i co się kryje za "Czerwonymi nocami". W międzyczasie Kakeru i Yuka odkrywają swoje "super moce". 4. Ocena: Początek jest trudny. Oglądasz i w sumie nie wiesz co się dzieje i o co chodzi. Po obejrzeniu anime wszystko się rozjaśnia i z całą pewnością mogę stwierdzić, że jest to dobry serial. Strasznie nie podobała mi się postać Yuki i jak dla mnie można ją było zastąpić kimś lepszym. Ogólna ocena to 7/10. Źródła: twórczość własna | zdjęcie google.pl Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Anime obejrzałem całkiem dawno lecz pamiętam co nieco i mogę stwierdzić, że przyjemnie mi się oglądało. Jak wspomniałeś początek jest trudny ale później coraz bardziej wciąga^^. Polecam jak ktoś ma trochę wolnego czasu ;]. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi