C!chy 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wiek: 15 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG, e-mail Kiedy zaczynałeś grę w cs: jakoś w lipcu 2012r Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: umiem rozpoznać aima od wh. Ile masz wolnego czasu?: zależy czy jestem w szkole czy nie. Mam teraz ferie to bedzie sporo Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ kiedy jestem na forum to dużo prośb o UB czeka na odpowiedź. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):[/b] szczerze to nigdy, jestem uczciwy człowiekiem - 50 postów- Jest - 50 godzin na forum- Jest - Minimum 15 lat- Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest i to nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wszystkie wymagania spełniasz. Na pewno pomożesz ludziom którzy dostali bana i czekają z 2-3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Kiedy zaczynałeś grę w cs: jakoś w lipcu 2012r Co do stażu to krótko troche...Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: umiem rozpoznać aima od wh.Co za problem aima od wh odróżnic?Ile masz wolnego czasu?: zależy czy jestem w szkole czy nie. Mam teraz ferie to bedzie sporoFerie trwają tylko 2 tygodnie. Co dalej?Sorry ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja też jestem na NIE mały staż w cs. I chyba nie masz steama to jest już wielki MINUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 jestem na nie .. krótko grasz w cs'a i nie wiem czy bys dał rade : )) chyba ze dac Cie na okres próbny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 C!chy, Na razie na nie , powody Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 LuBiS`_, za powody UP jest warn. Jestem na nie, masz mało czasu i krótko grasz w cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja ci dam na Tak ale przydało by się jakoś przetestować twoje rozpoznawanie czitów bo serwer a demka i ssy to 2 różne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadriya9091 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Graj wiecej na naszych serwerach, a nastepnie wiecej siedz na forum. I iloscia postow mnie tez nie przekonales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie mogę dać na tak ponieważ za mały staż potrzeba do tego stanowiska osoby doświadczonej w grę. Co najmniej 2 lata gry.Spróbuj innym razem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi