dzika ryba 982 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nick: dzika ryba Opis problemu: Problem polaga na tym, że wogólenie słyszę co mówią gracze na różnych serwerach jailbreak i zombiemod(sprawdzałam oczywiście sporo serwerów i na każdym z tych gatunków cisza Nie wiem czemu na ffa codmod i innych wszystko jest okej, a na tych dwóch jakaś lipa. Ktoś wie jak to naprawić? Kontakt: na wiad pw forum mogę podać fb Inne: Nie piszcie mi,żebym podgłosiła w opcjach bo nie jestem głupia i oczywiście to zrobiłam, tylko na dwóch gatunkach serwerów tak mam a na innych normalnie słyszę i wszyscy słyszą mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ns? Może po prostu zainstaluj od nowa cs'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To też robiłam, bez skutku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja mam podobny problem o ile nie taki sam. Wygląda to mniej więcej tak, na zombi modzie raz słyszę graczy a raz nie, na Jailbreak'ach nie słyszę ich wcale, na FFA czy only DD2 też ich nie słyszę... Dodam że CS'a mam waszego (pobranego ze strony cs-classic.pl), a i gram na NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja również pobierałam z CSC i mam ns. Blancik próbował mi pomóc na pw, ale nic z tego :/ Poszukam rozwiązania na necie i jak coś znajdę to się do Ciebie odezwe. (Blancik jak coś znajdziesz to napisz tutaj nie na pw, bo kolega ma ten sam problem) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi