dzika ryba 982 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Hej Możliwe, że był już taki temat, ale robię mały ref Robicie coś ciekawego oprócz grania na kompie? Ja jeszcze pół roku temu grałam codziennie w koszykówkę. Meeeega fajnie spędzałam czas oczywiście omijając naukę XD Niestety już nie mogę ćwiczyć i nawet spacer robi mi problem :/ Częste hospitalizacje i leżenie w domu nie jest fajne heh. Ciekawi mnie co wy tam porabiacie jak was nie ma przy kompie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja lubię biegać lecz kontuzja mnie dopadła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A cóż to się stało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 złamanie podstawy paliczka dalszego palca pierwszego stopy prawej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja bym napisał ale czytają to małe dzieci xd hehe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Oo jak fachowo Ja powiedziałabym, że po prostu złamałam palec haha Ja musiałam zrezygnować ze sportu przez wadę serca(wat nawet nie pamietam jaka) @Edit /\Up Pisz pisz haha Edytowane 11 Stycznia 2015 przez dzika ryba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Aktualnie? Uczę się, ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A jak się zgorszysz i uciekniesz z forum ?;} Później nikt mnie lubieć nie będzie Nie no tak serio to poza graniem to słucham muzyki, ogladam Tv, szukam pracy xd jeszcze wczoraj spędzałem czas z dziewczyną ale już z nią nie jestem po ponad 2 latach. Ehhh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 O to przykro.. Jakiej muzyki słuchasz? A co do pracy to powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Spoko, jeszcze będziemy razem bo nadal się kochamy A różnej ostatnio Zbuka zacząłem słuchać Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Trenowałem siatkówkę, grałem jako libero ale dopadła mnie kontuzja i już nigdy nie bd mógł wrócić do gry prawdopodobnie. Nie mogę chodzić specjalnie więc słucham muzyki, oglądam filmy i gram xd taka oto moja urzekająca historia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Uczę się do sesji, siłownia i dziewczyny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Blancik/\ "Joint i sport to nierozłączna para" ta? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No to u mnie bywa różnie . ;D Ale też uczę się do sesji i do zaliczeń na studiach bo na tym niestety teraz muszę główną uwagę przykuć. Spotykam się ze znajomymi i tak jak głównie studenci imprezuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja sobie biegam, ćwiczę sambo. Gram w piłkę ręczną (w małej ilości). Mam sporo spraw związanych z wojskiem. Kilku dniowe poligony, spotkania z jednostkami specjalnymi, strzelnica, śnieżniki, treningi czerwonej, zielonej, czarnej taktyki itd itd.. Symulujemy działania walk polowych. Sporo tego jest ^.^ Nie jest nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A zdrówko jako tako wszystkim dopisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Rybka, nie masz ubytku komory sercowej? Też mam wadę serca.Gram w piłkę, przeszedłem z 3 do 2 ligowego klubu i dopadła mnie kontuzja, mam rok z głowy i chcą się mnie pozbyć więc prawdopodobnie wrócę do miasta rodzinnego łupać za rok w gałę.Z takiej okazji, iż mam kontuzję dużo czasu spędzam z kolegami i troszkę popijamy ^^.Na każdym dniu wolnym uprawiam street workout i dużo ćwiczę MMA. Myślę, że to wszystko. W wakacje łowię rybki i takie duperelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nie mam ubytku. Prawdopodobnie niedomykalność zastawki plus jakaś choroba osłabiająca wysiłek fizyczny. Nie popijaj tylko pykaj w gałe Łowisz rybki hmm... Tylko mnie omijaj, albo nałóż czekoladę na haczyk to chętnie zjem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 niedomykalność to ten ubytek, tylko nie napisałem "ubytek W komorze..." No to ja mam to samo, mam 6mm "niedomykalności" Pauulyn mnie zdradza, dlatego piję XD.Nie łowię dzikich rybek :/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Ostatnio przestałem biegać powód , po prostu jestem troszkę za chudy.. nie było narzekania dobrze bylo.. 7 rano wstaje, 7;15 jem śniadanie nie za ciężkie , 7;30 kończę jeść no i ciąg dalszy to motywacja i wybieg o 8 i było dobrze. Muszę ogarnąć się , aktualnie motywacja jest mam teraz zamiar jeździć na basen oraz wziasc się za siebie, tam brzuszki, pompki i ze sztangą coś , Po za grami co jeszcze robię.. wychodze na spacery, z koleżankami, dobra ekipa słucham muzyki luz na propsie i wiele wiele więcej, pomagam mamie w domu itd , postanawiam jeszcze za niedługo wziąć się za jedną Dziewczynę . Pozdrawiam Edytowane 14 Stycznia 2015 przez SaTiV.╰_╯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 balety <3 , imprezy , pijee , gram , śpie ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 SaTiV W takim razie powodzenia z dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dzięki bardzo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Uczę się (przygotowania do matury za rok). Wypady z kumplami. Słucham muzyki. Gram w siatkówkę. Przygotowuję się to egzaminów zawodowych. Nawiązuje nowe znajomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi