Makaveli. 2,153 Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Nick: вℓαи¢ιк Powód rezygnacji: Rezygnuję tylko z redaktora. Nie mam teraz specjalnie czasu na pisanie nowych recenzji i oglądanie nowych filmów. Nie widzę sensu blokowania rangi, może znajdzie się ktoś na moje miejsce Poza tym dział recenzji stoi w miarę dobrze. Coś od siebie: Może czasem coś dodam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Szkoda (( Powodzenia w grafice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porczop 257 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 No trudno :x Hah... jak zobaczyłem ten temat to myślałem, że z 4FUN rezygnujesz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 15, 2015 Root Share Posted January 15, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts