Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nick: вℓαи¢ιк Powód rezygnacji: Rezygnuję tylko z redaktora. Nie mam teraz specjalnie czasu na pisanie nowych recenzji i oglądanie nowych filmów. Nie widzę sensu blokowania rangi, może znajdzie się ktoś na moje miejsce Poza tym dział recenzji stoi w miarę dobrze. Coś od siebie: Może czasem coś dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Szkoda (( Powodzenia w grafice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No trudno :x Hah... jak zobaczyłem ten temat to myślałem, że z 4FUN rezygnujesz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi