sadysay 1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nick: SadysayOpis problemu: Mam od was csa i jak wchodze nq jakis serwet to nie moge nic mowic tzn grace mnie nie slysza i lipa nie wiecie moze co trzeb przestawic zby bylo mnie slychac??? mam spoko mikrofon i dziala mi na skype itdScreenshoty: -Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : po coInne: dam like za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Spoko wejdź w ustawieniach w zakładkę "głos" i tam zaznacz opcję "Wlacz komunikacje glosowa" po prawej masz też, żeby podgłosić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadysay 1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 o dobra dzieki wiesz ja dopiero pierwszy raz na cs i nie wim co i jak haha a to takie proste sie okazalo... moglem sam przeczytac i nie kwekac ze mi nie dziala ale tak to jest jak sie ma lenia leniuszka jeszcze jedno takie bo nie wiem jak sobie ustawic bindy na perk drop i sklep. chcialbym miec perk na p drop na l a sklep na [ mozesz mi napisac tutaj jak to ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Haha no pewnie, że proste Kliknij na klawiaturze "`" i w tej konsoli pisz nastepująco bind "p" "say /perk" bind "d" "say /drop" bind "[" "say /sklep" już wszystko czy jeszcze jakiś problemik? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadysay 1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 już wszystko spadam grać na inne serwery niedlugo na wasze tez wpadne ale to wieczorkiem hehe spoko dzieki za pomoc i jur moecie zamknac ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie ma za co xD Dla mnie nie problem poświęcić minutkę na odpisanie Ps o lol ty z Wądołek?XD Ja z koszar dawaj pisz pw może się znamy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi